Diensten

Van kavel tot vergunning

Hoe eerder wij betrokken worden bij het realiseren van een woning, hoe beter.Bijvoorbeeld zodra u een kavel op het oog hebt. Ons werk begint altijd met aandachtig luisteren tijdens een oriënterend gesprek, waarna wij een schetsontwerp (afgestemd op uw wensen) maken. Hierna kan een kostenberekening worden gemaakt ennadat het ontwerp en de kosten door u zijn goedgekeurd, zullen wij het bouwplan verder uitwerken zodat dit kan worden ingediend voor aanvraag omgevingsvergunning. Wij zorgen voor alle benodigde gegevens die benodigd zijn voor het verkrijgen van de omgevingsvergunning voor de bouw van uw huis of bedrijfspand.

Mate van samenwerking

Hoever onze samenwerking gaat, hebt u zelf in de hand. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de aanbesteding en verdere bouwbegeleiding van de bouw ook door ons te laten coördineren. Dit scheelt u een hoop tijd, stress en geld. Uiteraard blijft u wel bij het project betrokken, maar alleen met betrekking tot zaken waarvan u vooraf heeft aangeven over te willen beslissen. Bent u zelf handig en wilt u de bouw zelf gaan uitvoeren? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor gedetailleerde werk- en
productietekeningen van de kozijnen of de spanten. In principe is alles mogelijk.

Een passend interieur

Naast de externe bouw kunnen wij u helpen met het interieurontwerp. Hierbij gaat u samen met een interieuradviseur een plek creëren waarbij u zich thuis voelt. Een plek om te beleven. Rust te vinden. Te werken en te genieten. De interieuradviseur kijkt met de blik van een professional, maar uw smaak als opdrachtgever staat altijd centraal. De uitvoering van het interieur kan uiteraard ook door ons worden begeleid.

Onze diensten

Tekenen

Adviseren

Calculeren

Begeleiden

Toetsen

Ontzorgen